Текст
28.01.2021 жылы Өндірістік оқыту шебері Пшеничнкова Людмила Александровнаның жетекшілігімен "тамақтандыруды ұйымдастыру" мамандығы "Аспаз" біліктілігінің 2-тобында "құстан суық тағамдар мен жеңіл тағамдарды дайындау және рәсімдеу" тақырыбында ашық сабақ өтті. Мақсаты сабақ: үйрену негізгі қағидалары суық тағамдар құс үйрету, ресімдеу және беруге тағамдар. Сабақ екі кезеңнен тұрды - теориялық және практикалық. Балалар тәжірибе арқылы бекітілген теория бойынша жақсы білімдерін көрсетті. Сабақ соңында студенттер өздері талдап, салыстырып, қорытынды жасады, қорытынды жасады, дайын тағамдарға өз бағаларын берді. Сабақтың басында қойылған мақсаттарға толық қол жеткізілді.