Оқу практикасы аясында ОП-31 тобы өндірістік оқыту шебері Л.А. Пшеничникованың жетекшілігімен балық пен теңіз өнімдерінентаағамдар, балық сорпасынан тұздықтарды дайындау өнеріне түсті. Студенттер осы дәмді тағамдарды өңдеу мен дайындаудың әртүрлі әдістерін үйренді, сонымен қатар дәстүрлі және заманауи тағамдардың рецептерін игерді. Балықты пісіру және қуыру әдістеріне ерекше назараударылды. Оқушылар балықты дайындау әдісіне қарай қалай дұрыс таңдау керектігін, соныменқатар негізгі ингредиенттердің дәмін көрсету үшін гарнирлер мен дәмдеуіштерді қалай таңдау керектігін білді. Тәжірибе тек танымдық қана емес, сонымен қатар шабыттандырды, аспаздық шеберлікпен креативті тәсілдің дамуына ықпал етті. Студенттер жұмыс нәтижелерін ұсыну және оқытушыдан сындарлы кері байланыс алу арқылы өздерінің аспаздық дағдыларын көрсетті. Бұл тәжірибе олардың гастрономия саласындағы болашақ кәсіби қызметіне маңызды кезең болады.